top of page

In de korte tijd dat The Box actief is zijn er al mooie resultaten behaald.
Menig cliënt wist zijn lichaam en lifestyle te transformeren waardoor ze fysiek en mentaal sterker zijn en lekkerder in hun vel zitten. 

Arjen van der Tol

 

Ik kwam de eerste keer spontaan bij The Box langs omdat ik PT, Christian, even prive moest spreken. Gelijk werd ik de Box mee ingesleept, want die was net af. Ziet er allemaal erg profesioneel uit en ik kreeg gelijk zin om daar te gaan trainen. Thuis gekomen heb ik het ook gelijk tegen het thuisfront verteld, en we hadden 2 enthousiastelingen!! Natuurlijk wel even een proefles aangevraagd om te zien of het echt wat was voor ons. Nou dat hebben we geweten….. helemaal afgemat! Maar wel heerlijk om zo met je lichaam bezig te zijn. Christian luistert goed als je klachten hebt en houdt er ook gelijk rekening mee tijdens de training. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen.

Na een paar weken was er ook gelijk resultaat, dat motiveert natuurlijk ook wel!
 

Marco Heijkoop

 

Ik word al een tijdje getraind door deze gemotiveerde personal trainer.
Hij is altijd gemotiveerd om mijn neus de goede kant op te laten kijken. Hij gooit lekker de sportieve zweep er over. En als het even niet gaat is hij er ook voor me.
Zelfs met voeding weet hij je overal mee te helpen, wat goed is, wat niet en of wat je beter kan doen. Altijd in voor een praatje of een dolletje. Kortom hij is gemotiveerd en weet ook een ander te motiveren met volledige inzet.
Sporten bij THE BOX leidt absoluut tot succes.

Chris is een super goede personal trainer die goed luistert naar wat je zelf leuk en belangrijk vindt, en de trainingen daarop aanpast. Én je flink laat zweten natuurlijk!!

Marika Westerman

Hendrie van 't Ende 

 

Op een afwisselende, persoonlijke en motiverende manier met de uiterst energieke PT (Christian) werken aan je persoonlijke sportieve doelstellingen! #Blood, Sweat and Tears! Thanks!

Cor van den Berg 

 

In een prettige sfeervolle omgeving door een TOP PC getraind worden, afwisselend bezig zijn, het uiterste van jezelf vragen, en merken dat je dat goed doet, zowel metaal als geestelijk, dat is wat ik ervaar, en dat gun je toch iedereen !!!

bottom of page