top of page

Meet the Trainers

Laat mijn passie jouw hulp zijn! 

me polar .jpg

Wat ontzettend leuk dat ik je op mijn website mag verwelkomen!

 

Mijn naam is Christian van den Berg, 37 jaar jong  en sports minded sinds ik kan lopen. Van tennis tot aan motorcross, van wakeboarden tot windsurfen, hardlopen, wielrennen en handbiken.  In 2016 ben ik in aanraking gekomen met fitness, op dat moment reed ik heel fanatiek mee in de handbike competitie en was ik opzoek naar meer kracht en explosiviteit om de prestaties in de fiets te verbeteren.  Zoals ik ben is het lastig om dingen half te doen en is het vaak alles of niets, zeker in sport. Dus al gauw ging ik verder in krachttraining en nam ik afscheid van mijn handbike. 
Deze hobby is zelf zover uitgegroeid dat ik nu de trotse eigenaar ben van The BoxNa mening cursus en opleiding draait het niet alleen meer om mijzelf maar mag ik nu ook anderen helpen om hun doelen na te jagen.  Dit doe ik met veel energie, enthousiasme en plezier omdat ik  niets liever doe dan mijn passie met jouw delen!
Ben je nou benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? kom dan gauw eens kletsen of boek een proefles en laat mij jou verrassen.  

Partners Christian van den Berg:

PT_essentials_logo_diap.png
Fitnesskoerier_logo_zwart_transparant_RG
Polar_logo_black-cmyk-1024x383.jpg
Flinndal2.png
bottom of page