top of page
TheBox tekst zwart.jpg

Small Group Training

Wat is een Small Group training?

Een Small Group bestaat uit maximaal 4 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichtte groep. Een Small Group trainingssessie duurt 45 tot 55 min en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepjes (max 4 pers) en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen.

Wat doe je in een Small Group training?

Er is veel mogelijk: Van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod. Als je van afwisseling houdt en niet snel verveeld wil raken dan is Small Group Training echt wat voor jou.

Small group training biedt:

• Training op verschillende niveaus.

• Een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode

• Training in gezelschap om het plezieriger te maken

• Vernieuwing en gegarandeerd optimaal resultaat

• Lekker binnen en buiten trainen

Voor wie is Small Group training?

Small Group Training is voor iedereen geschikt die er van houdt in groepsverband te trainen, maar ook graag de extra uitdaging van een persoonlijke gerichte training aan wil gaan. Ook voor mensen die na hun Personal training traject toch begeleiding willen blijven houden.

Kosten 

Een les kost €20 vanaf 4 personen Wij werken met een 10 rittenkaart voor de groep en deze is 6 maanden geldig. Tevens kan bij automatisch incasso een beter aanbod gedaan worden. Mocht je nu een keer niet kunnen dan kun je gerust een les inhalen bij de reguliere lessen. Er kunnen maximaal 6 personen in een groep deelnemen. Je kunt zelf een groep samenstellen met vrienden, vriendinnen en/of familie, maar je kunt ook aansluiten bij een bestaande groep . Je traint dan op je eigen niveau en in je eigen tempo met groepsgenoten die dezelfde trainingsdoelstelling hebben. Klik hier voor onze tarieven.

Een keertje met small group training meedoen?

 

Dus ben jij opzoek naar

- Meer energie
- Begeleiding in training en voeding

- 100% persoonlijke begeleiding

- Ontspannen trainen in een unieke eigen Box 
- verlagen van vet percentage

- Meer spiermassa 

- Meer mobiliteit

- Sport specifieke trainingen

- Afwisselend trainen 

- Gezonder gewicht
- Fitter lijf

laat mijn passie jou hulp zijn!
 

 

bottom of page